Autómentő Budakeszi, Budaörs, Páty

GYORSHÍVÁS
+36306814140

Autómentő Budakeszi gyorsszolgálat

Budakeszi a SZÉP ILONÁHOZ torkolló Budakeszi úton érhető el a fővárosból, a XII., illetve a II. kerület felől. Az út folytatódása a Páty–Zsámbék felé haladó 1102-es mellékút. Az útról északnyugati irányba Telki–Budajenő–Perbál (1103-as út), délnyugati irányba Törökbálint–Budaörs/Diósd/Érd–Budapest XXII. kerülete/Tárnok/Sóskút felé (8102-es út) lehet közlekedni. A Budakeszi Helyi Önkormányzat húsz éve, csak tologatja maga előtt a helyi közlekedési problémákat, amely a környékbeli településeken kívül Budapest közlekedésére is hatással van. A 2×1 egy sávos főúton naponta 22 ezer autó halad át! Gyakorlatilag úgy működik Budakeszin a Fő utca, mintha a fővárosi Budakeszi út meghosszabbítása lenne, és annyi autó halad át rajta, mint egy kisebb forgalmú autópályán.

GYORSHÍVÁS
+36306814140

Összetett problémáról van szó, hiszen a Budai-hegységen viszonylag kevés út halad át a főváros irányába, és a Budakeszi út gyűjti össze a környékbeli települések, Budakeszi, Páty, Telki, Perbál és Zsámbék autós forgalmának nagy részét. De nem csak azt. Korábbi forgalomszámlálások alapján kiderült, hogy a Budakeszin áthaladó forgalom körülbelül 30 százalékát nem a régió autósai okozzák, hanem akik az M1/M7-es autópályák felől érkeznek, és kerülőutakon próbálnak a fővárosba jutni. A fentiekből adódik, hogy a forgalmi helyzetre megfelelő válasz lehet az M0-s körgyűrű maradék északnyugati szakaszának megépítése, amely hatalmas terhet venne le a szűk kapacitású úthálózatról. De sajnos jelenleg ez még mindig valósult meg.

GYORSHÍVÁS
+36306814140

AUTÓMENTŐINK ÉJJEL-NAPPAL kapnak hívásokat a fent említett útvonalról, mert jellemzően a nagy forgalom miatt, nagyon gyakoriak a koccanások, a kisebb balesetek. Mivel a nagy dugók révén, sokat kell állni egy helyben, vagy csak nagyon lassan lehet haladni, ezért, főleg a nyári kánikulában gyakran felforr a víz az autókban, gyakran történnek műszaki meghibásodások. Amennyiben ezen az útvonalon halad, és hirtelen leáll az autója, nem tud tovább menni, esetleg karambolozott, vagy csak lemerült az akkumulátor, azonnal hívjon minket. Mondja el, hol van és mi a lehető legrövidebb alatt indulunk a helyszínre. Mindent egyeztetünk előre, így semmilyen meglepetés nem érheti Önt. Megbízhatóság, pontosság, precizitás, és megfizethető segítségnyújtás – nekünk ezt jelenti az AUTÓMENTÉS! Ránk bízott járművét a legnagyobb gonddal kezeljük, és teljes professzionális tudással segítünk minden bajba jutott autóstársunknak. Kollegáink több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek AUTÓMENTÉS terén, így minden felmerülő nehézséget képesek megoldani. NONSTOP elérhetőek vagyunk, így BÁRMIKOR hívhat minket, időjárástól, vagy ÜNNEPNAPOKTÓL függetlenül. Vállalunk továbbá MOTORMENTÉST, FURGONMENTÉST, MUNKAGÉPSZÁLLÍTÁST, QUADSZÁLLÍTÁST, KISBUSZSZÁLLÍTÁST, IPARI FŰNYÍRÓ SZÁLLÍTÁST is. Hívja gyorshívó számunkat, azonnali segítségnyújtásért.