Autómentés Kakucs

Gyorshívás
+36 30 2540042

A település közigazgatási területén, annak északi részén áthalad az M5-ös autópálya, ám annak itt sem csomópontja, sem pihenőhelye nincs, így azon keresztül Kakucs csak az Újhartyáni csomópont vagy a le- és felcsatlakozásra ugyancsak lehetőséget kínáló Inárcsi pihenőhely felől érhető el. Az M5-ös autópályán elég gyorsan elérhető Inárcs, illetve Kakucs. Utóbbi a Kakucs Ring miatt érdekes, ahol létezik autós élménynap is. Biztonságos körülmények között próbálhatjuk ki autónkat és persze magunkat. De az odavezető út nem mindig biztonságos. AUTÓMENTŐ – KAKUCS szolgáltatásunk sajnos megtapasztalta már, hogy akár az autós Ringig vezető M5-ös úton, akár visszafelé Budapest irányában nagyon sok műszaki meghibásodás történik, nagyon sokan robbannak le az utakon, és gyakoriak a balesetek is. A túlhajtott autókkal a versenyek végeztével elindulnak hazafelé autóstársaink, és a gépjárművek gyakran ekkor dobják be a törölközőt, ekkor történnek meg a meghibásodások és a leállások.

Gyorshívás
+36 30 2540042

AUTÓMENTŐINK – KAKUCS és INÁCS útvonalán gyakran megforduló „jelenségek”, nagyon sok autót mentettünk már az M5-ös vonalán. Családok ragadtak az út szélén, kis gyermekekkel, akik csupán csak az élmény miatt vezettek le odáig, és vettek részt a versenyeken. Több mint 10 éve foglalkozunk AUTÓMENTÉSSEL – KAKUCSON is, így bármikor hívhat minket, HÉTVÉGÉN és ÜNNEPNAPOKON egyaránt. Diszpécserünk néhány kérdés megválaszolása után, azonnal küldi AUTÓMENTŐINK egyikét, igény esetén CSEREAUTÓT biztosítunk az Ön és családja számára, hogy minél hamarabb megoldódjon a kellemetlen helyzet. Zárt telephelyre, márka független autószervizbe, vagy akár otthonába szállítjuk meghibásodott gépjárművét és garanciát vállalunk a sérülésmentes szállításra is. Amennyiben egy ilyen kisebb versenyen indulna, közúton nem használt autójával, AUTÓMENTŐ cégünk, elszállítja a kívánt helyszínre és indulhat a futam. RALLYAUTÓK, CROSSAUTÓK, BUGGYK, SZÖCSKÉK, vagy bármilyen négykerekű sportpályára szánt jármű SZÁLLÍTÁSÁT megoldjuk, nagyon kedvező áron.

VERSENYAUTÓ SZÁLLÍTÁSBAN is verhetetlen vagyunk, profi szinten végezzük, professzionális szakemberekkel. A hét minden napján állunk rendelkezésére, gyors és profi szakembergárdával dolgozunk, a nap 24 órájában. Nálunk nincs megállás! Árképzésünknek köszönhetően a legelsők között vagyunk a piacon, áraink tartalmazzák az AUTÓMENTŐ fenntartási költségeit, üzemanyagot, autópálya matricát, és munkatársunk bérét is. AUTÓSZÁLLÍTÁS – KAKUCS! MOTORSZÁLLÍTÁS – KAKUCS! QUADSZÁLLÍTÁS – KAKUCS! RALLYAUTÓSZÁLLÍTÁS – KAKUCS! AUTÓMENTÉS – M5!