Autómentés – Monor – 4-es főút – halálút

GYORSHÍVÁS
+36302540042

Hogy miért is nevezik a 4-es főutat halálútnak? Először is azért, mert az ország leghosszabb és legforgalmasabb főútja. Nem csak ránézésre, de statisztikailag is ez a legforgalmasabb és leghosszabb főút Magyarországon. Budapesttől Záhonyig ér a 352 km hosszú, naponta majdnem 14 ezren használják. Ez az egyik magyarázata annak, hogy az ország összes útja közül itt történik évek óta a legtöbb baleset, ami a nagyon sok esetben tragédiával végződik. Sok balesetet a 4-es szörnyű állapota is okoz. „Nagy baleset történt, három autó szaladt egymásba a 4-es úton! Ezért kellett meghalnia a fiamnak! Könnyekkel küszködve mesélt gyermekéről a Fegyverneki horror balesetben elhunyt fiú édesapja! Teljes útzár a 4-esen egy árokba borult kamion miatt!” És ez csak három rövid cikk főcíme, egy hét leforgása alatt. .” AUTÓMENTŐNK ÉJJEL-NAPPAL szolgálatot végeznek ezen az útvonalon.

GYORSHÍVÁS
+36 30 2540042

Felhívjuk minden gépjármű vezető figyelmét arra, hogy az időjárási – látási és útviszonyoknak megfelelően vezessenek, tartsák be a követési távolságot, és kiemelt figyelmet fordítsanak arra azt esetre, amikor a jármű közlekedése közvetlen balesetveszéllyel jár. AUTÓMENTŐ szolgáltatásunk 10 évnél is régebben kezdtük, ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk, így már kimondhatjuk mindenféle esettel találkoztunk. . Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, így természetesen garanciát vállalunk minden általunk elvégzett munka után. Mi az AUTÓMENTÉST választottuk hivatásunknak így bármilyen probléma is merüljön fel, mi a nap 24 órájában állunk az Önök rendelkezésére. Hívjon, mondja el, hol van, és mi a lehető legrövidebb idő alatt indulunk a megbeszélt helyszínre. A hét bármely napján, bármely órájában számíthat ránk, ÉJJEL-NAPPAL, ÜNNEPNAPOKON is, így hívja bizalommal AUTÓMENTŐ cégünket és válassza a gyors, megbízható, precíz, biztonságos szállítást, Monoron, Budapesten, Pest megyében, vagy akár országosan is.

Nagyon rövid időn belül a helyszínre érkezünk, ezzel is enyhítve a stresszes, kellemetlen és nyugtalanító helyzet megoldását ügyfeleink számára. Az AUTÓMENTÉS során korrekt és előre megbeszélt áron vállaljuk gépjárműve elszállítását, akár professzionális szerelőgárdáink egyikéhez, saját telephelyeinkre, vagy akár az Ön által kiválasztott helyre. .  Amennyiben balesetet szenvedett, a legelső, amit meg kell tennie, hogy minden személlyel, aki az autóban tartózkodott, biztonságos helyre húzódjon, és az esetleges személyi sérüléseket, azonnal el kell látni, a 112-es telefonszámon mentőt kell hívni a sérültekhez.  AUTÓMENTŐ cégünk sérült autóját azonnal elszállítja HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAPOKON is márka független autószerelőink egyikéhez, így Ön és családja biztonságban érezheti magát, nem kell az út szélén hagyni kedvenc négykerekűjét. AUTÓMENTÉS – MONOR! AUTÓMENTÉS – MONORIERDŐ! MOTORMENTÉS – MONOR! AUTÓMENTŐ – 4-es FŐÚT! FURGONMENTÉS, KISBUSZMENTÉS, MUNKAGÉPMENTÉS – MONOR!

Kezdőlap
Partnerünk