Autómentés – Kisebb bekötő utak! Motorszállítás

GYORSHÍVÁS +36 30 681 4140

Egyre többen bringáznak Magyarországon. Ez a közlekedési forma egészséges, környezettudatos és fenntartható, időt és helyet spórolunk vele. Vannak árnyoldalak is, amikor bringával egy autó, vagy teherautó holtterébe kerül a biciklis, nagyon kevesen múlik az élete. Ilyenkor kevés az is, hogy van e rajta láthatósági mellény, vagy, hogy milyen a megvilágítás. A kerékpárosok halálozási kockázata hétszer nagyobb egy közúti balesetben, mint az autósoké, ami nem meglepő, hiszen ők a közlekedés legsérülékenyebb résztvevői. Az úttesten mennek, de semmilyen kötelező védőfelszerelést nem ír elő számukra a KRESZ.

HÍVJON BIZALOMMAL +36 30 681 4140

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset megelőzési Bizottságának kutatása szerint a bringás balesetek zöme lakott területen történik, ugyanakkor azon kívül jóval magasabb a halálozási kockázat. Az ittasan okozott balesetek aránya a kerékpárosok esetében kétszeres bármilyen más közlekedőhöz viszonyítva és összességében az autósok után a bringások okozzák a legtöbb személyi sérüléssel járó közúti balesetet. 2019-ben minden tízedik ilyen esetet okoztak kerékpárosok, miközben a forgalomban jelenlévő bringások számaránya ezt nem indokolná. Szakmai indokok támasztják alá, hogy a kerékpárosoknak igazuk van, amikor szeretnék elérni, hogy lakott területen minden őket előző autó és teherautó tartson egy méter oldaltávolságot, lakott területen kívül pedig másfelet.

HÍVJON ÉJJEL-NAPPAL +36 30 681 4140

Viszont a rendőrség közleménye szerint évente megközelítőleg 3500 olyan baleset fordul elő a közúti közlekedésben, melyben az egyik fél kerékpáros, és az esetek körülbelül felében a kerékpáros a károkozó! AUTÓMENTŐ cégünk felhívja minden kerékpáros és autós társunk figyelmét arra, hogy bármilyen jellegű baleset esetén, őrizzék meg nyugalmukat, higgadtan és nyugodtan próbálják kezelni a kialakult helyzetet. Autóstársaink, minden esetben maradjanak a helyszínen, ne hagyják el azt! Amennyiben személyi sérülés történt, azonnal tárcsázzák a 112 segélyhívó számot! Több esetünk is volt már, mikor is a biciklis ütközés elkerülése miatt, a gépjármű fának, oszlopnak, hajtott, és nem tudta tovább folytatni útját. AUTÓMENTŐINK azonnal a helyszínre érkeztek, és minél gyorsabb megoldással igyekeztek elhárítani a bajt.  ÉJJEL-NAPPAL dolgozunk, ÜNNEPNAPOKON is! Ügyfélbarát tarifák, rövid határidő, magas szakmai színvonalon végzett munka jellemzi vállalkozásunkat.

GYORSHÍVÁS +36 30 681 4140

Szinte az összes településen jártunk már, Budapesten, pedig napi szinten több száz kilométert autózunk. AUTÓSZÁLLÍTÁS – BUDAPEST! AUTÓMENTÉS – PEST MEGYE! AUTÓMENTŐ – BIKÁZÁS – KERÉKCSERE – MOTORSZÁLLÍTÁS! AUTÓMENTÉS – NONSTOP!