Autómentés SZOB

+36 30 2540042

Autómentés SZOB

Magyarország egyik legszebb vidéke a Váctól északnyugatra található Duna-szakasz, ami egészen a szlovák határig, Szobig tart. Ide tartozik Verőce, Kismaros, Nagymaros, Zebegény. A Duna, az Ipoly, a Börzsöny és a Duna-Ipoly Nemzeti Park közelségének köszönhetően Szob népszerű kirándulóhely, akár túrázáshoz, akár kerékpározáshoz keresünk célpontot. A Szob-Nagybörzsöny kisvasúttal tavasztól őszig utazhatunk, a program gyerekekkel is kihagyhatatlan. Minden évben rengetegen kirándulnak ezen az útvonalon, így AUTÓMENTŐINK is gyakran koptatják itt az utakat, mivel sok meghibásodott autó, motor és egyéb gépjármű szállítására, mentésére van szükség. AUTÓMENTŐINK – SZOBON is ÉJJEL-NAPPAL hívható, és kollegáink 20-30 percen belül a segítségükre sietnek. 

+36 30 2540042

 Diszpécserünknek csupán pár kérdésre kell válaszolnia, majd azonnal kedvező árajánlatot tudunk adni.  Több mint 10 éve a piacon vagyunk, talpon maradtunk, mivel visszafogott korrekt díjszabásunknak, GYORS ÉS AZONNALI segítségnyújtásunknak, károkozás nélküli szállításainknak, illetve számtalan visszatérő elégedett ügyfeleinknek köszönhetően AUTÓMENTŐ cégünk egyedülálló módon tud dolgozni és tud segíteni a bajba jutott gépjármű tulajdonosoknak. Igyekszünk árainkat a földön tartani, bármilyen nehézséggel is találjuk szembe magunkat. Budapest egyik legolcsóbb szolgáltatójaként igyekszünk ügyfeleink kedvébe járni, a legnehezebb helyzetekben is, biztosítva a legmagasabb szintű kényelmet, amit ebben a helyzetben el lehet várni. Az AUTÓMENTÉS – SZOBON szolgáltatásunk során CSEREAUTÓT biztosítunk, amivel biztonságosan folytathatja tovább megkezdett útját, vagy az otthonába vezetett utat. Zárt szervizbe szállítjuk sérült autóját, motorját, ahol professzionális szerelőgárda áll rendelkezésére.

BIKÁZÁST szinte a nap minden szakaszában vállalunk, amivel gyorsan és biztonságosan folytathatja megkezdett útját. AUTÓMENTŐINK NONSTOP a rendelkezésére állnak SZOBON, és a 12-es FŐÚTON egyaránt. Hívja diszpécserünket, aki azonnali árkalkuláció után a segítségére küldi tapasztalt AUTÓMENTŐNK egyikét. Nincs kis betűs rész, nincs rejtett költség, nincs meglepetés, ami még keserűbbé tenné az amúgy is megszenvedett autóstársunkat. Visszatérő ügyfeleinknek igyekszünk kedvezményeket biztosítani, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy ha az autóval gond van, ráadásul szállítani szükséges, legtöbb esetben megterhelő kiadásnak számít.  A nap 24 órájában állunk rendelkezésére, hívjon bizalommal és mi azonnal segítünk! AUTÓMENTÉS – SZOB! AUTÓSZÁLLÍTÁS, MOTORSZÁLLÍTÁS, QUADSZÁLLÍTÁS, KISBUSZ SZÁLLÍTÁS! MUNKAGÉP SZÁLLÍTÁS – SZOB! AUTÓMENTÉSBEN partnerünk a Non Stop 0-24 AUTÓMENTÉS! AUTÓMENTÉSEN túl szinte mindent szállítunk, aminek kereke van. BÍZZA RÁNK MEGHIBÁSODOTT AUTÓJÁT, MOTORJÁT, és mi a legszakszerűbben elvégezzük négykerekűjének, vagy kétkerekűjének mentését, szállítását!