Autómentés Sóskút

+36 30 2540042

Autómentés Sóskút

Sóskút község Pest megyében, Budapesttől 25 km-re, Érd város és Biatorbágy községek között fekszik. Megközelíthető az M1 autópálya felől Biatorbágyon, valamint Érd felől a 7 számú – főúton keresztül a 8104 számú úton. Az M7 autópálya a község határvonalán halad Budapest, valamint a Velencei tó és a Balaton irányába. „ Most, hogy itt van végre a nyár, barátaimmal elhatároztuk, hogy elmegyünk Sóskútra a Kálvária hegy tetejére, motorral. Ahogy betértünk az erdőbe, agyagos földút fogadott minket, amelyben kétoldalt autókerekek vájtak jó 10-15 cm mély árkokat. A napokban sok eső esett, a talaj nedves volt és a lehullott falevelek nem hagyták kiszáradni. A tapadásom nem volt épp ideális. Igyekeztem középen tartani magam, ami egy darabig sikerült is, de elég egy apró hiba, amitől a hátsó kerék belecsúszott a bal oldali keréknyomba és kész, eldőltünk jobbra, a BMW betemetett, a lábam beszorult mozdulni sem tudtam. Szerencsére különösebben nem fájt semmim, gondosan áramtalanítottam mindent és vártam, hogy a többiek kiszabadítsanak.

+36 30 2540042

 A BMW hátsó doboza lerepült az ütéstől, de törésnek nyoma sem volt. Az index, meg a tükör egy kicsit csálén állt.  A tanulság egyszerű, ha a kerék beleesett a keréknyomba, azonnal meg kell állni, semmi kipörgetés, mert úgysem fog sikerülni kiugratni. A BMW akkumulátora ugye korábban is gyengélkedett, és itt végleg feladta.  A falevelekkel borított nedves út és a viszonylag sima gumik miatt minden kísérlet hiábavalónak bizonyult. És most ilyenkor mi van? Az egyik barátom elővett egy névjegykártyát és felhívott egy AUTÓMENTŐ és MOTORMENTŐ szolgáltatást. Nem is hittem volna, de 20 percen belül ott voltak, és gondosan kihúztak a sárból.”  AUTÓMENTŐ, MOTORMENTŐ– SÓSKÚT szolgáltatásunk már nem először találkozott hasonló esettel. Erdőben, hegyeken is mentünk szerencsétlenül járt autósokat, motorosat. AUTÓMENTŐNK –SÓSKÚTON is az autómentő piac meghatározó résztvevője. Folyamatosan fejlesztett modern gépjárműparkunk megadja azt a lehetőséget Önnek, hogy a legszorultabb helyzetben is megoldást találjunk a problémájára.

 Modern AUTÓMENTŐ járműveink minden szükséges eszközzel fel vannak szerelve, hogy a hegyes, dombos, erdős részeken is biztonságosan és gyorsan tudjunk menteni. Ha AUTÓMENTÉSRE – SÓSKÚTON van szüksége, féltett értékét, szeretett járművét ne bízza referencia nélküli alkalmi autószállítókra, hanem hívjon bennünket, mert mi kifejezetten szakszerű, gyors, és OLCSÓ AUTÓMENTÉSRE, MOTORMENTÉSRE vagyunk szakosodva SÓSKÚTON is. AUTÓMENTÉS – SÓSKÚT! AUTÓMENTÉS – ERDŐBŐL! AUTÓSZÁLLÍTÁS – BIATORBÁGY! AUTÓMENTÉS – M1! AUTÓMENTÉS – M7! MOTORMENTÉS – SÓSKÚT! QUADSZÁLLÍTÁS – SÓSKÚT!