Autómentés Dunabogdány

GYORSHÍVÁS
+36 30 2540042

Dunabogdány a Dunakanyarban, a Szentendrei- Duna-ág mentén, a Visegrádi-hegység (régi térképeken a Pilis) lábánál, a 11-es főút vonalán terül el. Távolsága: Budapesttől 35, Szentendrétől 18, Visegrádtól 5, Esztergomtól 30 kilométer. Szomszédos települések: Visegrád, Kisoroszi, Tahitótfalu és Pilisszentlászló. AUTÓMENTŐ cégünk legutóbbi mentése során autóstársunk defektet kapott, és mivel nem szánt kellő figyelmet a pótkerék állapotára, (nem javítatta meg az kidurrant kereket) nem tudott továbbhaladni, ezért felhívta diszpécserünket, a 11-es út mentén félrehúzódott, és várta a segítséget. Mi azonnal intézkedtünk, és a helyszínre érkeztünk. AUTÓMENTŐ szolgáltatásunk felhívja autóstársaink figyelmét arra, hogy ha, defektet kapunk, első dolgunk kell, legyen a felismerés után a megállás! Felnin nem érdemes továbbgurulni, mert az is sérülhet. Fontos, hogy lakott területen kívül sötétedés után, illetve korlátozott fényviszonyok esetén csakis láthatósági mellényben szabad kiszállni az autóból.

Nappal is ajánlott persze azt felvenni. Alap, hogy kapcsoljuk be az vészvillogót, de az nem helyettesíti a kötelezően és az adott úton megengedett tempóhoz mérten féktávon kívül elhelyezendő elakadásjelző háromszöget. Valami kopog? Folyamatosan tartani kell a kormányt? Defekt esetén az autó elkezd az egyik oldalra húzni, egyben instabillá válik a jármű. Ennek az az oka, hogy az autó egyik sarka alacsonyabb lesz. A durrdefekt, azaz a gyors nyomásvesztés a legveszélyesebb – minél nagyobb a tempó, annál inkább. Máskor nem, az egyik pillanatról a másikra érezteti hatását. Ez a lassú defekt, amely – ahogy a neve is sugallja – lassan, akár napok alatt zajlik le. Úton szétszórt szög, csavar, egyéb éles, szúrós tárgy a defektek leggyakoribb okozója. Őket követik szinte holtversenyben az éles peremű, gonosz mély kátyúk, ezek ráadásul rendszerint a gumi oldalfalát károsítják, ami nem javítható.

Ok lehet a szelep sérülése, a rossz tömítettség, vagy például egy megpadkázott felni is. Az előírtnál alacsonyabb guminyomás is defektet okozhat, hiszen könnyebben utoléri a végzet a kopott, elöregedett gumit. De a túlfújt abroncs sem életbiztosítás, ilyenkor a kelleténél gyorsabban és egyenlőtlenül kopik a gumi. Ezért fontos, hogy kéthetente és hosszú utak előtt mindig ellenőrizzük a nyomást. AUTÓMENTŐINK felhívják figyelmüket, amennyiben bekövetkezik a baj, ne kockáztassanak, kérjenek szakszerű KERÉKCSERÉT, AUTÓMENTŐ szolgáltatásunktól, tudja biztonságban saját testi épségét, és autója műszaki állapotát. Ha esetleg lerobbant, koccant, esetleg balesetet szenvedett, autója önerőből nem tud tovább haladni, szintén hívja diszpécserünket. Lemerült az akkumulátor? Tárcsázza gyorshívó számunkat, és mi pillanatok alatt BIKÁZÁSSAL, megoldjuk a problémát. Bármi is történik Önnel, ami miatt nem tudja folytatni megkezdett útját, és nem talál szakszerű segítséget, hívja AUTÓMENTŐINKET, és mi akár ÉJJEL, akár NAPPAL, az Ön szolgálatában állunk. AUTÓMENTÉS DUNABOGDÁNY! AUTÓMENTÉS – DEFEKT! AUTÓMENTÉS – 11-es FŐÚT! MOTORMENTÉS, QADMENTÉS, AUTÓSZÁLLÍTÁS – TAHITÓTFALU! AUTÓMENTŐ – KISOROSZI!

Partnerünk: AmAz
Kezdőlap