Autómentés Délegyháza – M51

HÍVÁS +36 30 2540042

A község területén 12 db kavics bányató található mintegy, 300 vízfelülettel, amely fürdésre, horgászásra és különféle vízi sportokra alkalmas. Itt található az országban elsőként létesített és azóta is működő naturista strand és kemping. A településhez nagy kiterjedésű tanyás térség tartozik, ahol kirándulni, lovagolni tudnak az ide látogató turisták. AUTÓMENTŐNK több esetben, járt erre, és a héten is kaptunk egy telefonhívást egy arra járó autóstársunktól. Két nap múlva írt nekünk egy köszönő levelet, amit, megtisztelve vettünk tudomásul, és mi is köszönjük megtisztelő sorait. „Egy szép júniusi napon elindultunk Délegyháza felé a családdal autónkkal, hogy végre megkezdhessük a nyarat, kedvenc helyünkön. Szépen felpakoltunk, mindent elrendeztünk, és biztonságosan útnak indultunk. Délegyháza előtt 2 km-re, az autó elkezdett rángatózni, bedadogni. Nemsokára le is állt.

HÍVÁS +36 30 2540042

Az út szélére toltuk az autót, vizsgálgattuk, nézegettük és kiderült, hogy nem működik az üzemanyag színt visszajelző, azaz kifogyott a gázolaj. Elindultam a legközelebbi benzinkútra gázolajért, beletöltöttük, beindítóztunk és mégsem sikerült elindulni vele.  Hogy miért? Mert a sok év alatt lerakódott mocskot felszívta a rendszer, a tank aljáról. Gondoltam, hogy valami ilyesmi történhetett, de nem vagyok autószerelő, tehát nem voltam biztos benne. Idegesen és feszülten keresgélni kezdtem, hogy kit hívjak segítségül. Az ismerősökkel próbálkoztam először, de mindenki dolgozott, mivel ez a kellemetlen történet, hétköznapra esett. A gyermekeim, már a sírás határán voltak, amikor tárcsáztam az AUTÓMENTŐ azonnal oldalon található számot. A diszpécser nagyon kedvesen beszélt velem, nyugtatgatott, megkérdezte, pontosan hol vagyunk, mi történt az autómmal hány személy tartózkodott az autóban, és biztosított arról, hogy 30 percen belül megérkeznek. Két percet kért, az árkalkuláció miatt, amit be is tartott. Két perc múlva visszahívott, és egy nagyon kedvező árajánlatot adott.

HÍVÁS +36 30 2540042

Én azonnal elfogadtam és fél óra múlva az autóm már a trélleren volt, mi pedig egy 5 személyes CSEREAUTÓVAL, folytathattuk utunkat. GYORSAK, PONTOSAK voltak, és OLCSÓ megoldást tudtak nyújtani! Ajánlom mindenkinek Őket, mert ebben a kiszámíthatatlan helyzetben, azonnal segítséget tudtak nyújtani!” AUTÓMENTŐ cégünk, köszönettel tartozik minden kedves ügyfelünknek, akik veszik a fáradtságot és egy-két mondatban leírják véleményüket a munkánkról. Kollegáink több éves tapasztalattal rendelkeznek, az AUTÓMENTÉS területén, így minden felmerülő nehézséget képesek megoldani. NONSTOP elérhetőek vagyunk, így bármikor hívhat minket, időjárástól vagy ünnepnapoktól függetlenül.

HÍVÁS +36 30 2540042

Ne habozzon, HÍVJON, HOGY A SEGÍTSÉGÉRE LEGYÜNK! Több mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött, mindenféle problémával találkoztunk, és mindre megoldást tudtunk nyújtani. GYORSAN A NAP 24 órájában, áll AUTÓMENTŐ cégünk az Önök rendelkezésére, legyen szó, gépjárműmentésről, FURGONMENTÉSRÓL, MOTORKERÉKPÁRMENTÉSRÓL, MUNKAGÉPMENTÉSRÓL és SZÁLLÍTÁSRÓL. Nagyon rövid időn belül a helyszínre érkezünk, ezzel is enyhítve a stresszes, kellemetlen és nyugtalanító helyzet megoldását. AUTÓMENTÉS – DÉLEGYHÁZA! AUTÓMENTŐ – 51-ES FŐÚT! AUTÓMENTÉS – ÉJJEL-NAPPAL!