Autómentés XVII.kerület

GYORSHÍVÁS
+36 30 2540042

AUTÓMENTŐ szolgáltatásunk telephelye a XVII. kerületben található, ezért a szállítások, mentések területén legfőbb célunk az, hogy a legjobbak legyünk a piacon, és hogy az Ön érdekében minden feladatra fel legyünk készülve. AUTÓMENTŐINK – a XVII. KERÜLETBEN is vállalják személygépkocsik, TEHERGÉPJÁRMŰVEK, MUNKAGÉPEK, alacsony ültetett SPORTAUTÓK, VERSENYAUTÓK, szakszerű szállítását, valamint, MOTORMENTÉST és annak szállítását, díjmentes szaktanácsadást, minden autómentés, vagy autószállítás témát érintő kérdésben. AUTÓMENTŐ – RÁKOSMENTE szolgáltatásunkat a nap 24 órájában, és az év minden napján, igénybe vehetik. Autószállításra általában akkor kerül sor, ha, az autó egyáltalán nem indul, esély nincs például BEBIKÁZÁSRA, vagy olyan szintű sérüléseket szenvedett, hogy nem csak a bent ülőkre, de a többi közlekedőre is veszélyes lenne a vele való közlekedés. Ha tréler kell, akkor fontos pár dolgot a telefonba letisztázni.

autómentő xvii kerület
Autómentő XVII. kerület

GYORSHÍVÁS
+36 30 2540042

Ilyen például az autó márkája, vagy, hogy, hol áll, az út szélén, az úton keresztbe vagy az árokban. Ez azért lényeges kérdés, mert ha az autó sík terepen van, az a legoptimálisabb. Azonban, ha az árokban van fejtetőn, akkor megint csak más az autó fekvése. Arra is számítani kell, hogy az árokból való kihúzás során az autó tovább sérülhet. Vannak, akik igyekeznek vontatás által megoldani a problémát, ezt viszont nem igazán ajánljuk, főleg, ha nincs, benne tapasztalatuk A nem megfelelő teherbírású rögzítési ponton az autó tovább sérülhet, de az is előfordulhat, hogy leszakad a vontató jármű hátulja vagy vontatott jármű eleje. A két autó összsúlyához mérten a kis teljesítményű vontató motorban a túlterhelés hatására akár súlyos károk keletkezhetnek. A vontatott jármű károsodásának mértékétől függően irányíthatatlanná válhat, aminek beláthatatlan következményei lehetnek. Elég csak a szemben lévő sávba sodródást, vagy a vontató járműbe való beleszaladást említenünk.

A trélert viszont szakember kezeli, aki valószínűleg látott már pár esetet, így jobb, ha az ő gondjaira bízza bajba jutott autóját! AUTÓMENTŐ – XVII. KERÜLET szolgáltatásunkat szakképzett és műszaki tapasztalattal rendelkező munkatársakkal, kedvező árakkal, minden nap 0-24 óráig tartó telefonos ügyelettel, ügyfél centrikus kiszolgálással valósítjuk meg. Működés képtelen járművet az Ön igényei szerinti autószerelőhöz szállítjuk, vagy a megbízás szerinti címre visszük AUTÓMENTŐ segítség nyújtás keretén belül. Miért érdemes minket választani? Mert az AUTÓMENTŐ azonnal, rögtön segítséget nyújt Önnek, ha bajban van, vagy ha azonnali segítségre szorul a gépjárműve, országos AUTÓMENTŐ szolgáltatással és országos AUTÓSZÁLLÍTÁSSAL állunk a rendelkezésére. AUTÓMENTÉS- RÁKOSMENTE! AUTÓMENTŐ – XVII. KERÜLET! AUTÓMENTŐ – NONSTOP!

Kezdőlap