Autómentés Kiskunfélegyháza

+36 30 2540042

Autómentés Kiskunfélegyháza

Kiskunfélegyházán jelentős csomópont, a városon áthaladó az 5-ös számú főút, az M5-ös autópálya, a városból induló, Szentes irányában a 451-es főút. Akárkivel, akármikor előfordulhat, hogy lerobban az autója, ami forgalmi dugót, idegeskedést, és rosszabb esetben akár balesetet is okozhat, azonban egy kis odafigyeléssel rengeteg kellemetlenségtől tudjuk megkímélni magunkat. AUTÓMENTŐINK – KISKUNFÉLEGYHÁZA vonalon is felhívják minden autós figyelmét arra, hogy, műszaki hiba, vagy kisebb baleset, esetleg defekt esetén rögtön kapcsolja be a vészvillogót. Ezután, amint lehet, húzódjon ki jobbra az útszegély mellé, esetleg parkolóba, autópályán pedig a leállósávba. Győződjön meg róla, hogy nem sérült meg senki (ha mégis, hívjon segítséget). Fontos, hogy autópályán, autóúton, illetve nagy forgalmú főúton, amilyen gyorsan csak lehet, hagyja el az autót. Ne az autóban várja meg a segítséget! Az autó utasait, amilyen gyorsan lehet, biztonságba kell helyezni. Ha autópályán kerül bajba, akkor lépjenek át a szalagkorláton és néhány méterre az úttól várják a segítséget.

+36 30 2540042

 A csomagokat hagyja az autóban, a biztonsági láthatósági mellényt viszont mindenképpen vegye fel. A lerobbant, elakadt autó esetében ne feledkezzen meg az elakadásjelző háromszögről. A háromszög felállítása után hívjon segítséget a telefonon. Az AUTÓPÁLYÁN való mentés némileg különbözik a többitől, mivel sokkal veszélyesebb körülmények között kell dolgoznunk nekünk is, több dologra kell figyelni a mentés során, de minden esetben törekszünk a legszakszerűbb AUTÓMENTÉSRE. Rengeteg autót MENTETTÜNK és SZÁLLÍTOTTUNK KISKUNFÉLEGYHÁZÁN ÁT az 5-ös FŐÚTIG, és az M5-ös AUTÓPÁLYÁN keresztül. . AUTÓMENTÉST – KISKUNFÉLEGYHÁZÁN is naponta végzünk, azonnali segítségnyújtást biztosítunk bármilyen, öreg vagy fiatal gépjárművének, elszállítjuk szerelőinkhez, ha kéri, megoldjuk a javítást, vagy akár egy saját telephelyen is tartózkodást biztosítunk. Több mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött, mindenféle problémával találkoztunk, és mindenre megoldást tudtunk nyújtani.

GYORSAN A NAP 24 órájában, áll AUTÓMENTŐ cégünk az Önök rendelkezésére, legyen szó, gépjárműmentésről, FURGONMENTÉSRÓL, MOTORKERÉKPÁRMENTÉSRÓL, QUADMENTÉSRŐL, vagy akár CSÓNAKMENTÉSRÓL is. AUTÓMENTŐINK KISKUNFÉLEGYHÁZÁN ÉS KÖRNYÉKÉN megbízható, előre egyeztetett megoldásokkal, sérülésmentesen, biztonságosan és összeszervezett munkakörülmények között végzik tevékenységüket. Hívjon minket akár HÉTVÉGÉN, akár ÜNNEPNAPOKON, akár hajnal 3-kor, mi mindenkor minden körülmények között segítünk. AUTÓSZÁLLÍTÁS – M5! AUTÓMENTÉS – KISKUNFÉLEGYHÁZA! MOTORMENTÉS – KISKUNFÉLEGYHÁZA!