Autómentés Nagykovácsi

Nagykovácsi település Pest megye északnyugati részén, a Budai-hegység legmagasabb hegyei, a Kutya-hegy és a Nagy-Kopasz, valamint a Nagy- Szénás nyúlványai által ölelt völgyben (a Nagykovácsi-medencében) helyezkedik el, Budapest központjától 15 km-re, közel a II. kerülethez. Zsáktelepülés, mivel burkolt közúton csak egy irányból, Budapest felől közelíthető meg. AUTÓMENTŐNKET – NAGYKOVÁCSI területére legutóbb egy lemerült akkumulátor BIKÁZÁSA miatt hívta fel egy visszatérő ügyfelünk. Minden autós rémálma, hogy rutinszerűen beül az autóba, de az nem indul be.  Semmi pánik, a helyzet nem megoldhatatlan, viszont meg kell találni a probléma okát. Ha se kép, se hang, akkor a leggyakoribb probléma, hogy lemerült az akkumulátor vagy meghibásodott az immobiliser. Gyakori hiba, hogy rajta marad a világítás a kocsin, és akkumulátor lemerül.

GYORSHÍVÁS
+36 30 2540042

Ha már az ajtók sem nyílnak ki, biztos lehet benne, hogy totálisan lemerült az akksi, ugyanis 5 V felett még engedi a rendszer kinyitni az ajtókat, 5 V alatt azonban a zár az utolsó állapotában rögzíti magát és nem reagál semmire. Ha sikerült bejutnia a kocsiba és biztos benne, hogy a lemerült akkumulátor okozza a hibát, akkor érdemes keresni valakit, aki segít BEBIKÁZNI az autót. Ha az immobiliser a probléma: az immobiliser egy indításgátló, amely minden 1995. után gyártott autóban megtalálható. Ez a rendszer védi meg az autókat attól, hogy illetéktelenek eltulajdonítsák. Ha a rendszer úgy érzékeli, hogy nem a tulajdonos próbálja használni a járművet, egyszerűen blokkolja az áramköröket és nem indítja be a motort. Ha ez a rendszer meghibásodik, akkor van rá esély, hogy Önt is betolakodónak érzékeli a kocsija és nem indul be, hiába van Önnél a kulcs. Ugyanez lehetséges, ha elemet cserélt, vagy szétszedi a távirányítót, mert a chip kieshetett. AUTÓMENTŐINK – NAGYKOVÁCSIBAN is segítenek BEBIKÁZNI autóját, komolyabb műszaki meghibásodás esetén, elszállítani, és megjavíttatni is.

GYORSHÍVÁS
+36 30 2540042

GYORS, AZONNALI, és egyben OLCSÓ segítségnyújtással segítünk minden bajba jutott autósnak, mert mi is tudjuk, milyen kellemetlenséggel jár, amikor az egész család, egy szép és jól eltöltött nap után, fáradtan, haza egy szeretne jutni, és ilyen kis apróság miatt nem tudja folytatni az útját. Ha komolyabb meghibásodás történik gépjárművével, AUTÓMENTŐNK gyors hívása után azonnal elindulunk autójáért, igény esetén CSEREAUTÓT is viszünk, amivel, gondtalanul, vagy folytathatja megkezdett útját.  Amennyiben balesetet szenvedett, a legelső, amit meg kell tennie, hogy minden személlyel, aki az autóban tartózkodott, biztonságos helyre húzódjon, és az esetleges személyi sérüléseket, azonnal el kell látni, a 112-es telefonszámon mentőt kell hívni a sérültekhez.  AUTÓMENTŐ – NAGYKOVÁCSI cégünk sérült autóját azonnal elszállítja HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAPOKON is márka független autószerelőink egyikéhez, így Ön és családja biztonságban érezheti magát, nem kell az út szélén hagyni kedvenc négykerekűjét. 10 éve vagyunk Önökért, az AUTÓMENTÉST választottuk hivatásunknak, ezért minden esetben ÉJJEL-NAPPAL, BÁRMIKOR a rendelkezésére állunk. Hívjon bizalommal, akár BIKÁZÁSRÓL van szó, akár gépjárműve elszállításáról, mert mi minden esetben az Önökért vagyunk a nap 24 órájában. AUTÓMENTÉS – NAGYKOVÁCSI! AUTÓMENTÉS – II. KERÜLET! AUTÓMENTÉS – NAGYSZÉNÁS! MOTORMENTÉS, QUADMENTÉS, UTÁNFUTÓMENTÉS!