Autómentés Sülysáp

Sülysáp Budapesttől 25 km-re fekszik a 31-es főút mentén. Legutóbbi mentésünk során Ügyfelünk Sülysápról tárcsázott minket, mivel felforrt a hűtővize az autójában, így nem tudott továbbhaladni.  Mivel itt a nyári kánikula AUTÓMENTŐINK gyakran találkoznak ezzel a jelenséggel. Ügyfelünk vette a fáradtságot, és leírta mi is történt vele aznap, miként történt az AUTÓMENTÉS SÜLYSÁPON, és mit tapasztalt közben.  „Ma menet közben, Budapest felé, felkapcsolt az akkura figyelmeztető lámpa az autóban. Látszólag minden működött tovább, de nem mertem megállni, mert féltem, hogy lehet lemerült az akku és nem tudok tovább menni.

GYORSHÍVÁS
+36 30 2540042

Így még olyan 10-12 km-t autóztam, ebben az állapotban. Mire Sülysápra értem teljesen felforrt a hűtővíz, elég retek hangok jöttek az autóból a leállítás után. Fogalmam sem volt arról, hogy most mit tegyek, felnyitottam a motorháztetőt és vártam. 2-3 óra várakozást után vettem észre, hogy az ékszíj kiszakadt. Totálisan tehetetlennek éreztem magam, azt sem tudtam mit csináljak. Még soha nem volt dolgom AUTÓMENTŐVEL, soha nem kellett igénybe vennem egyiket sem. Idegességemben rákattintottam az egyikre, és felhívtam a diszpécsert. Ő megkérdezte, mi történt az autómmal, hol állok, hányan vannak még rajtam kívül az autóban, és hova szeretném vitetni a gépjárművemet? Mondta, hogy nyugodjak meg, egy-két perc múlva visszahívnak, és elmondják, mit tehetek, mennyibe fog kerülni stb. A visszahívás után kezdtem megnyugodni, már amennyire lehet, egy ilyen helyzetben, mivel nagyon kedvező árat mondtak nekem és azt is mondták, hogy 20 percen belül jönnek értem és az autómért. Az AUTÓMENTŐ azonnal SÜLYSÁPRA, valóban nagyon gyorsan a helyszínre érkezett, és nagyon szakszerűen felrakták az autómat a trélerre, engem pedig beültettek a sofőr mellé. A sofőr már tudta, hogy hova szeretném szállítatni a kocsimat, és felajánlotta, hogy ebben is tudnak segíteni, mivel nekik is van egy márka független autószerelő szervizük, akikkel kapcsolatban állnak.

GYORSHÍVÁS
+36 30 2540042

Én kértem, hogy vigye el a kocsimat az én szerelőmhöz, mivel a XVII. kerületben lakom és nincs annyira messze, ráadásul, hála az égnek, mindez napközben történt, úgyhogy a szerviz, ahova szoktam hordani a kocsimat, nyitva volt.  Minden probléma nélkül odaértünk, szakszerűen leemelték az autómat, ami pillanatok alatt a szerelőbarátomnál volt. Nagyon elégedett voltam velük, csak ajánlani tudom mindenkinek Őket, mert nem vágtak át, nem húztak le, és minden úgy volt, ahogy azt a telefonba megbeszéltük!” AUTÓMENTŐINK nevében köszönjük a leírt sorokat és köszönjük a pozitív visszajelzést, kedves Ügyfelünktől. AUTÓMENTŐINK – SÜLYSÁP vonalon BÁRMIKOR elérhetőek, ÉJJEL-NAPPAL, ÜNNEPNAPOKON! AUTÓMENTÉST – A 31-es FŐÚTON nagyon gyakran végzünk, de mentettünk már FURGONOKAT, MOTOROKAT, ÉS IPARI FŰNYÍRÓ GÉPET IS. BIKÁZÁST és KERÉKCSERÉT is végzünk SÜLYSÁPON és MENDÉN is. Ha a 31-esen jár, és lerobban az autója, vagy bármilyen műszaki probléma áll fenn, hívja AUTÓMENTŐNKET, és mi azonnal a segítségére sietünk!

Sülysáp weboldala
Sülyság a Wikipedia-n
Kezdőlap