Autómentés Alsónémediben

Autómentő Alsónémedi

GYORSHÍVÁS
+36 302540042
Csak érintse meg a telefonszámot és azonnal hívhat.

A település megközelítését igen könnyűvé teszi, hogy az M0-s autópálya és a Budapestet szinte körbeölelő M0-s autóút is a közelében húzódik, az 5-ös főút pedig keresztül is halad a belterületén. Mivel az M0 Autópályán a leggyakoribb a balesetek száma, AUTÓMENTŐINK – ALSÓNÉMEDIBEN és környékén szinte naponta megfordulnak. Autópályán a helytelenül megválasztott követési távolság, valamint a nagy sebesség miatt, könnyen súlyos, halálos balesetet okozhatnak. Minden ötödik halálos autópálya-baleset a leállósávban történik. AUTÓMENTŐ – M0 szolgáltatásunk néhány okot sorol fel annak érdekében, hogy, miért nem megfelelő a közlekedési kultúra. Elsősorban az egy irányban haladó autók ütköznek össze, többnyire a helytelen követési távolság miatt. A második leggyakoribb a szilárd tárgynak ütközés, ami általában szalagkorlátot, sávelválasztót és hasonló autópálya-tartozékot jelent, de több alkalommal megcsúszás, megpördülés, felborulás okozta a balesetet. Ha jól használnánk az autópályákat, hatékonyan és biztonságosan lehetne közlekedni. A hibák a sávok használatával kezdődnek.

A felhajtáskor kevesen használják ki rendesen a gyorsítósávokat, helyette inkább jóval, kisebb sebességgel bevágnak valaki elé. Szintén probléma, hogy a külső sávban haladó autós a másik besorolását segítendő, akkor sem húzódik a belső sávba, ha megtehetné. A leállósáv elnevezése megtévesztő, ha vészsávnak hívnánk, értelemszerűbb lenne, mire való. Csak műszaki hibás jármű állhatna ott addig, jól láthatóan megjelölve, amíg el nem húzzák onnan. Sok pihenőhely van az autópályák mellett, mégis gyakran látni, hogy azért álltak meg emberek a leállósávban, hogy nyújtózzanak, kivegyenek, valamit a csomagtartóból vagy éppen elvégezzék a dolgukat. Mérhetetlen felelőtlenség! Amint egy kis dugó van, a türelmetlenebbek egyből itt előznek, és általában nem lépésben, hanem nagy sebességgel. A mentők, tűzoltók, rendőrök is a leállósávban sietnek menteni, ha a forgalmi sávok állnak. Döbbenetes adat, hogy, a vészsávban átlagosan húsz perc a túlélési idő. AUTÓMENTŐINK felhívják továbbá az autópályán közlekedő gépjármű tulajdonosok figyelmét arra, hogy, az előzésre szolgáló sávot sem megfelelően használjuk, gyakran elfelejtjük, jobbra tarts, van! Bár az autópályák fölé belógó információs kijelzőn néha ez is megjelenik, a gyakorlatban azonban körülbelül annyira veszik figyelembe, mint a biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető vagy a követési távolság helyes megválasztására ösztönző üzeneteket. Emelkedőn, ha van kapaszkodósáv, ott is jobbra tarts, van.

Ha nem megy teherautó a jobb oldali sávban, akkor mi húzódjunk ki, hiszen ezzel további lehetőségek nyílnak meg az előzésre. Külföldön ez működik, valósítsuk meg itthon is! AUTÓMENTŐINK – ALSÓNÉMEDIBEN, AZ M0 AUTÓPÁLYÁN valamint az 5-ös FŐÚTON is folyamatos készenlétben állnak, mivel karambol esetén fontos a gépjármű szakszerű elszállítása. A roncsolt karosszéria elemek rögzítése és a további károk elkerülése fokozott figyelmet és hozzáértést igényel a jármű szállításakor. Szakembereink több évtizedes tapasztalattal, rutinnal és hozzáértéssel rendelkeznek, fokozottan ügyelnek a gépjármű szakszerű elszállítására. Az Ön igényeit és kéréseit figyelem előtt tartva, a szabályoknak és a biztonsági előírásoknak megfelelően végezzük a karambolos jármű elszállítását. Amennyiben személyi sérülés történt, hívja a 112-es segélyhívó számot! Karambol esetén a kívánságának megfelelően lehetőség van a sofőr, ill. az utasok hazaszállítására is. Nálunk nincs ÜNNEPNAP, nincs hétvégi, ünnepi kiszállási díj. NONSTOP várjuk a hívását és azonnal indulunk, ha szükség van ránk. 24 ÓRÁBAN mentjük a bajba jutott járműveket, szállítjuk a mozgásképtelen MOTORT, AUTÓT, KISBUSZT, KISTEHERAUTÓT. Csak nyomja meg gyorshívó számunkat és mi a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezünk. AUTÓMENTÉS – M0! AUTÓMENTŐ – 5-ös FŐÚT!

Partnerünk: Autómentő Azonnal
Vissza a kezdőlapra